Viziunea mea


Dacă ar fi posibil și cred că timpul acela este aproape, mi-ar plăcea toți oamenii să traiască în pace, libertate, fericire, sănătate, armonie, abundență, prosperitate și tot ceea ce iși pot dori ei. Dar, se pare că evoluția umană în spirit are loc, în primul rând, prin suferință și apoi, la nivele înalte de vibrație, se poate petrece spontan, prin înțelegerea și aprofundarea tuturor fenomenelor.

A scris o serie de lucrări în care a descris harta conștiinței, în care dezvăluie două zone de diferențiere, și anume:

  • Mintea inferioară (FORȚĂ) și
  • Mintea superioară (PUTERE), după cum sunt exemplificate mai jos:
 harta constiintei

Cu cât oamenii se situează în zona în care acționează de zi cu zi din sfera minții superioare, fiind mai puțîn reactivi la mediu și doar activi (adică să acționeze în loc de a reacționa), cu atât au parte de sincronicități și viața le este parcă ghidată din conștiința superioară, într-un mod elevat și mult mai ușor. Ceea ce manifestă în viețile lor (exemplu ar fi dorințele provenite din bune intenții), tinde să se împlinească cu ușurință în moduri la care nu s-ar fi așteptat.

De aceea, viziunea mea este în viitor, oamenii și mediul să calibreze la un nivel superior de conștiință, fapt ce va duce la o foarte bună cooperare, armonizare și mai ales la creșterea abundenței materiale și spirituale pe Pământ.

Această creștere a nivelului de conștiință se poate realiza prin respectarea de sine și a celor din jur, prin eliberarea tuturor judecăților față de noi și față de alții, prin atingerea nivelului de adevăr din conștiința personală și de grup, iar pentru această, îți recomand să te înscrii la o ședință de terapie/consiliere aici.