Îți mulțumesc că te-ai oprit pe pagina mea și vrei să ne cunoștem.
Pentru mine este foarte important că ai alocat din timpul tău și vrei să mă cunoști.

Probabil ești în căutarea unui terapeut, a unui om ce te poate ajuta, sau a unui suflet ce are multe lecții pe care le-a învățat și prin mulți ani de muncă și invățături vrea să ofere din ceea ce cunoaște și să ajute alte suflete.
Viața m-a purtat în nenumărate experiențe, dar fiecare a experiență a șlefuit o bucățică din sufletul meu.
Meseria mea m-a format ca femeie într-o lume dedicată bărbaților, fiind un inginer electromecanic in minerit. Am cunoscut această meserie, formându-mă în Valea Jiului și trecănd prin toate treptele de formare ca inginer și om. Printre bărbați, din femeia firavă și plină de frici zi după zi am prins curaj, iar atunci când mineritul intra in etapa de închidere am reușit să o iau de la capăt și să invăț tehnicile de închidere și să devin trainer pentru cei ce coordonau șantierele de închidere.

Am călătorit mult, am văzut culturi de pe alte continente, dar căutările mele nu s-au oprit. In Tot și in toate căutam altceva.
Domeniul spiritual m-a preocupat de foarte mult timp, iar de dezvoltarea mea personală m-am preocupat mereu.
Am reusit să fiu parte a Educației Landmark și să particip la toate formele de seminarii din Romania. Aceasta m-a făcut să îmi doresc să devin antreprenoare și așa mi-am deschis afacerea mea de consultanșă în afaceri. Începeam să mă cunosc și să îmi descopăr alte calități de care pănă atunci nu eram conștientă.

Am participat la multe seminarii de dezvoltare personală, am citit mule cărți de autori spirituali fiind unul din cititorii si partcicipanții la intâlnirile săptămânale ale Editurii For You. Mulțumesc Monica Vișan (cred că mă auzi de acolo din lumea ta) pentru deschiderea ta si bucuria pe care ai adus-o oamenilor prin toate cărțile spirituale traduse și întâlnirile cu autorii lor ! Așa am ajuns să fac cunostință cu: Deepack Chopra, Greg Bredan, Eric Pearl, Neal Donald Walsch, Jasmuheen, Alberto Villoldo, Louise Hay. Așa mi s-a deschis o nouă lume incepând să înțeleg sensul cuvintelor: suntem responsabili de tot ceea ce ni se întamplă.

Am continuat să învăț și asta a devenit parte din mine si așa am deprins Invaățăturile eseniene, Reiki, meditație orientală, tehnici de meditație pentru lumea modernă, Cabala, Dans Energetic, Alimentație integrativă, Theta Healing, Antrenare Cuantică.
Meditația pe care o practic ori de câte ori ceva nu merge bine este meditația învățată de la Joe Dispenza
Theta Healing a fost încoronarea a tot ce am parcurs până acum, iat tehnicile învățate prin practică zilnică îmi aduc noi deschideri, iar la fiecare persoană cu care lucrez descopăr noi oportunități.
După Theta Healing mi-am dorit să ajut și pe alții, să împărtășesc ceea ce știu și așa mi-am luat atestatul de terapeut. Sunt terapeut în terapii complementare

Imi place să găsesc frumosul în fiecare ființă umană și știu că orice suflet, oricât de lovit a fost, cu puțin ajutor se poate regla, vindeca, ajungând să se bucure de viață și de fiecare clipă.
Deviza mea: Cunoaște-te pe tine prin conectarea cu alte suflete !